Kanarulaad, porgandikreem, seene-koorekaste

Kanarulaad, porgandikreem, seene-koorekaste

Retsepti on loonud tippkokk Pavel Gurjanov, kes esindab Eestit 2018. aasta kokkade olümpiaks tituleeritud Bocuse d'Or võistlusel. 

Aurutatud spargel, pošeeritud muna ja juustukaste

Aurutatud spargel, pošeeritud muna ja juustukaste

Retsepti on loonud tippkokk Pavel Gurjanov, kes esindab Eestit 2018. aasta kokkade olümpiaks tituleeritud Bocuse d'Or võistlusel. 

Astelpajutort sulatatud juustuga

Astelpajutort sulatatud juustuga

Retsept raamatust "Eesti 100 torti". Kohandatud variant retseptist, millega autor Katrin Allas osales EV100 teemalisel võistlusel Aasta kondiiter 2017.

Jõhvika-leivatort

Jõhvika-leivatort

Retsept raamatust "Eesti 100 torti". Esikohal on eestlaste lemmik - leib ning tort sobib nii maiasmokkadele kui ka neile, kes muidu kookidest eriti lugu ei pea.

if YOU can dream it you CAN do it!