Ploomismuuti pähklitega

Ploomismuuti pähklitega

Sattusin mõni aeg tagasi vestlema ühe kokanduskorüfeega, kes jagas muret, et ploomi kasutatakse meil põhjendamatult vähe... Võiks palju rohkem olla moosides ja kookides. Tõesti, miks me sügiseti neid luuviljakesi nii vähe austame, need on ju tegelikult metsikult head! Tundsin kohe vastutust ja võtsin mõttest kinni. Turult ploomid kotti ja kodus blenderisse. See on selline eriti mõõõnus siidine märjuke. Või mis märjuke, tänu pähklitele täidab kenasti kõhtu ka. Täiesti kindel, et kui ploomiaeg läbi, siis on, mida igatseda.
 
Kolmele
  • 2 banaani
  • 5 suurt ploomi
  • peotäis kaerahelbeid
  • 0,5 tl kardemoni
  • paar peotäit maapähkleid
  • kruusitäis taimset piima
  • soovi korral 1 sl kookosrasva
  • vajadusel magustamiseks suts mett või datleid
 
 
Murra banaanid tükkideks ja viska blenderisse. Eemalda ploomidest kivid, haki pisut ja heida järele.
 
 
Vala blenderisse kõik ülejäänud koostisosad ja blenderda minutike.
 
if YOU can dream it you CAN do it!