Kama-juustukook


Põhi:

 

200g Digestive küpsiseid
100g võid
 Täidis: 

 

500g mascarponet
400g kondenspiima (1 purk)
1 sidrun
3 muna
4sl kamajahu
3-4 rabarberivart
10-12 maasikat
3sl mandlilaaste
80g suhkrut
 
Esialgu purusta küpsised blenderis, lisa sulatud või ja sega hästi kokku ning pane valmis segu küpsetusvormi. Pane segu täidise valmistamise ajaks külmkappi.
Koori ja lõika rabarber ning maasikad, sega need suhkruga kokku ja pane sõela sisse, et liigne mahl nõrguks. Sega mascarpone lisades kondespiima, kamajahu, sidrunimahla ja koore. Pärast seda lisa segule ühekaupa munad. Vala täidis vormi ja pane 15 minutiks 160-kraadisesse ahju. Seejärel võta vorm ahjust välja ja pane peale rabarberi-maasika segu ja mandlilaastud ning pane vorm 50 minutiks tagasi ahju.  Enne serveerimist lase koogil täielikult jahtuda.