Lumepopkorn

Haki šokolaad väikesteks tükkideks. Kuumuta paksu põhjaga suur pott ja pane sinna kookosõli nii palju, et põhi oleks kaetud.
 
Vala poti põhja nii palju maisi, et põhi oleks ühekordse kihina kaetud. Sulge kaas ja raputa pisut potti, et terad saaksid võrdselt rasvaseks ja jaotuksid poti põhjas ühtlaselt.
 
Tõsta nüüd pott minutiks kõrvale, et kõik terad saaksid õige temperatuurini kuumeneda. Siis aseta pott tagasi keskmise tasemega tulele, säti kaas nii, et väiksest praost pääseks niiskus välja ja oota, mil mais hakkab plaksuma. Popkorn on valmis siis, kui iga plaksu vahele jääb umbes kolm sekundit.
 
Vala popkorn suurde kaussi. Kalla kohe sekka ka hakitud šokolaad, kookoshelbed ning krõksuta peale soola. Sega kõik läbi.
 
Hakkaski sadama!