Grillitud krevetid rukolaga

Koostisosad:

  • 1 kg tiigerkrevette
  • 400 g rukolat
  • 1 värske kalgan või ingver
  • 1 laim
  • 1 värske tšillipipar
  • 2 tomatit
  • kimp rohelist sibulat
  • oliiviõli
  • soola

 

Valmistamine

Kõigepealt puhasta krevetid ja viiluta kalgan ning tšillipipar. Vala blenderisse õli, lisa viilutatud kalgan, tšillipipar ja 100 g rukolat, soola ja blenderda segu. Vala krevettidele ja sega korralikult. Riivi laimikoor ja puista see krevettidele.

Prae krevette neid pidevalt segades, kuni nad on kergelt kuldsed. Kui see on tehtud, aseta krevetid ahjupannile ja küpseta neid ahjus umbes 10 minutit 180 kraadi juures. Et krevetid jääksid mahlased ja õrnad, kasuta ahju aurufunktsiooni. Lõpuks valmista salat - haki peeneks roheline sibul, sega see rukola ja tomatitega ja vala kergelt üle oliiviõliga. Aseta krevetid salati peale.